Crema de nyàmeres amb avellanes

Plat principal  |  Gina Estapé

Els tubercles són aliments molt nutritius i saludables que ens aporten hidrats de carboni de qualitat. Són ideals per a la tardor i, a més, són molt versàtils i els podem fer servir per preparar moltes receptes diferents.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

4 nyàmeres (500 g)
1 patata petita (100 g)
½ col

Elaboració

En una olla, salteu la ceba tallada a mitges llunes i els alls trinxats amb oli d’oliva verge i una culleradeta petita de sal durant 5-7 minuts.
Peleu les nyàmeres i la patata i talleu-les a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat