Crema de pastanaga, cúrcuma i gingebre

Plat principal  |  Gina Estapé

Arribat el temps de les cremes fredes, aquesta combinació de pastanaga, poma i cúrcuma amb el toc aromàtic del gingebre no us deixarà indiferents.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 280 g de pastanaga
  • 100 g de poma
  • 150 g d’anacards crus
  • 1 L de caldo vegetal o de pastanaga
  • Un tros (d’uns 3-5 cm) de gingebre
  • 1 ½ c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 c.p. de sal marina

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Crema de pastanaga, cúrcuma i gingebre

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Arribat el temps de les cremes fredes, aquesta combinació de pastanaga, poma i cúrcuma amb el toc aromàtic del gingebre no us deixarà indiferents.


Ingredients

  • 280 g de pastanaga
  • 100 g de poma
  • 150 g d’anacards crus
  • 1 L de caldo vegetal o de pastanaga
  • Un tros (d’uns 3-5 cm) de gingebre
  • 1 ½ c.p. de cúrcuma en pols
  • 1 c.p. de sal marina

Elaboració

  1. Peleu la pastanaga i talleu-les a rodanxes petites.
  2. Peleu la poma i talleu-la a trossos.
  3. Col·loqueu la pastanaga i la poma en un processador d’aliments o batedora amb 250 ml del caldo i tritureu fins a aconseguir un puré homogeni.
  4. Afegiu-hi els anacards, el tros de gingebre pelat, la cúrcuma, la sal i la resta de caldo.
  5. Bateu-ho 1-2 minuts fins a aconseguir una textura homogènia.
  6. Serviu la crema amb unes tires de pastanaga (les podeu fer amb el pelador de patates) i llavors al gust.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu la pastanaga i talleu-les a rodanxes petites.
  2. Peleu la poma i talleu-la a trossos.
  3. Col·loqueu la pastanaga i la poma en un processador d’aliments o batedora amb 250 ml del caldo i tritureu fins a aconseguir un puré homogeni.
  4. Afegiu-hi els anacards, el tros de gingebre pelat, la cúrcuma, la sal i la resta de caldo.
  5. Bateu-ho 1-2 minuts fins a aconseguir una textura homogènia.
  6. Serviu la crema amb unes tires de pastanaga (les podeu fer amb el pelador de patates) i llavors al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat