Crema de pastanaga, cúrcuma i gingebre

Plat principal  |  Gina Estapé

Arribat el temps de les cremes fredes, aquesta combinació de pastanaga, poma i cúrcuma amb el toc aromàtic del gingebre no us deixarà indiferents.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

280 g de pastanaga
100 g de poma
150 g d’anacard

Elaboració

Peleu la pastanaga i talleu-les a rodanxes petites.
Peleu la poma i talleu-la a trossos.
Col·loqueu la pastanaga i la poma en un processador d’aliments o batedora amb 250 ml del caldo i t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat