Crema de remolatxa, mongetes, gingebre i xips de coco

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema tonificant ideal per després de fer exercici o per picar entre hores, de textura dolça, terrosa i picant feta amb remolatxa, mongetes blanques i alvocat combinat amb crema de tahina, aportant proteïna completa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 remolatxa crua pelada i ratllada
300 ml de beguda d

Elaboració

Poseu tots els ingredients a la batedora i bateu fins a obtenir la textura desitjada. Decoreu cada plat amb xips de coco que haurem torrat en una paella sense oli amb molt de compte perquè no es crem…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat