Crema de tardor amb nata d’ametlles

Plat principal, Condiments i salses  |  Consol Rodríguez

Us heu fixat en el color que predomina en els fruits i vegetals de la tardor? Vermells, taronges, blaus, morats. De totes les estacions, la tardor ens porta els colors més intensos i els vegetals més carregats d'antioxidants.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 remolatxa gran
1 pastanaga gran, morada o taronja

Elaboració

Talleu els bolets a trossets i barregeu-los amb el suc de llimona, la sal i una cullerada sopera d’oli d’oliva.
Feu un petit massatge amb els dits fins que els bolets s’estovin i deixeu macerar…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat