Crema de tomàquet

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Animeu-vos a fer una recepta amb tomàquets deshidratats, no us en penedireu. Saludable, respectuosa amb el medi ambient, conscient i sostenible, la deshidratació és una de les millors tècniques de preservació d'aliments.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 8 hores de remull

Ingredients

  • 4 C de llavors de xia
  • 8 tomàquets secs (8 meitats)
  • 1 i 1/2 T d’aigua filtrada o de deu
  • 2 C de pebre rosa
  • 4 C de llevat nutricional
  • 2 llimes, el suc
  • 4 C d’oli de coco cru
  • 1 pera
  • 2 C d’oli d’oliva verge extra, per decorar

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Crema de tomàquet

Plat principal  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 8 hores de remull

Animeu-vos a fer una recepta amb tomàquets deshidratats, no us en penedireu. Saludable, respectuosa amb el medi ambient, conscient i sostenible, la deshidratació és una de les millors tècniques de preservació d'aliments.


Ingredients

  • 4 C de llavors de xia
  • 8 tomàquets secs (8 meitats)
  • 1 i 1/2 T d'aigua filtrada o de deu
  • 2 C de pebre rosa
  • 4 C de llevat nutricional
  • 2 llimes, el suc
  • 4 C d'oli de coco cru
  • 1 pera
  • 2 C d'oli d'oliva verge extra, per decorar

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia en 1/2 tassa d'aigua, mescleu bé amb una cullereta i deixeu reposar entre dues i vuit hores perquè les llavors absorbeixin l'aigua i s'activin.
  2. En una batedora, barregeu tots els ingredients menys l'oli d'oliva i bateu fins a obtenir una mescla cremosa però amb petits trossets.
  3. Serviu en plats i decoreu amb l'oli d'oliva.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia en 1/2 tassa d’aigua, mescleu bé amb una cullereta i deixeu reposar entre dues i vuit hores perquè les llavors absorbeixin l’aigua i s’activin.
  2. En una batedora, barregeu tots els ingredients menys l’oli d’oliva i bateu fins a obtenir una mescla cremosa però amb petits trossets.
  3. Serviu en plats i decoreu amb l’oli d’oliva.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat