Crema de tomàquet

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Animeu-vos a fer una recepta amb tomàquets deshidratats, no us en penedireu. Saludable, respectuosa amb el medi ambient, conscient i sostenible, la deshidratació és una de les millors tècniques de preservació d'aliments.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 8 hores de remull

Ingredients

4 C de llavors de xia
8 tomàquets secs (8 meitats)

Elaboració

Remulleu les llavors de xia en 1/2 tassa d’aigua, mescleu bé amb una cullereta i deixeu reposar entre dues i vuit hores perquè les llavors absorbeixin l’aigua i s’activin.
En una batedora, ba…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat