Crema de xirivies al curri

Plat principal  |  Cristina Padrós

La xirivia és una arrel d’hivern molt versàtil. Es pot fer fregida, estofada, guisada i ratllada en cru en una amanida (en aquest cas, cal afegir-hi tot seguit suc de llimona, perquè s'oxida). Avui us la presentem en forma de crema per gaudir-ne els dies freds de l’hivern.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 ceba
1 porro
2 c. s. d’oli d’oliva de qualit

Elaboració

Peleu i talleu la ceba i el porro finament.
Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli d’oliva i cuineu la ceba i el porro fins que quedin transparents.
Peleu i talleu les xirivies a daus …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat