Crema de xirivies al curri

Plat principal  |  Cristina Padrós

La xirivia és una arrel d’hivern molt versàtil. Es pot fer fregida, estofada, guisada i ratllada en cru en una amanida (en aquest cas, cal afegir-hi tot seguit suc de llimona, perquè s'oxida). Avui us la presentem en forma de crema per gaudir-ne els dies freds de l’hivern.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 c. s. d’oli d’oliva de qualitat
  • 700 g de xirivia
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 c. p. de curri en pols
  • Sal i pebre al gust

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Crema de xirivies al curri

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

La xirivia és una arrel d’hivern molt versàtil. Es pot fer fregida, estofada, guisada i ratllada en cru en una amanida (en aquest cas, cal afegir-hi tot seguit suc de llimona, perquè s'oxida). Avui us la presentem en forma de crema per gaudir-ne els dies freds de l’hivern.


Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 c. s. d’oli d’oliva de qualitat
  • 700 g de xirivia
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 c. p. de curri en pols
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba i el porro finament.
  2. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli d’oliva i cuineu la ceba i el porro fins que quedin transparents.
  3. Peleu i talleu les xirivies a daus petits d’uns 2 x 2 cm. Afegiu-les a l’olla i coeu-ho durant 10 minuts.
  4. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres.
  5. Afegiu-hi el curri i deixeu coure 1 minuts més.
  6. Retireu del foc i tritureu-ho bé fins a aconseguir una crema fina.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba i el porro finament.
  2. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli d’oliva i cuineu la ceba i el porro fins que quedin transparents.
  3. Peleu i talleu les xirivies a daus petits d’uns 2 x 2 cm. Afegiu-les a l’olla i coeu-ho durant 10 minuts.
  4. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres.
  5. Afegiu-hi el curri i deixeu coure 1 minuts més.
  6. Retireu del foc i tritureu-ho bé fins a aconseguir una crema fina.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat