Crep d’ou amb alvocat, bonítol, pebrot escalivat i ruca

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Les creps d’ou són una alternativa fàcil i ràpida per preparar esmorzars d’allò més sans i nutritius sense necessitat de fer servir pa. En realitat, es tracta de preparar una truita, però plana.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

2 ous
1/2 alvocat
Bonítol en conserva
Pebrot v

Elaboració

Bateu un ou amb un pessic de sal i esteneu-lo en una paella petita, escalfada prèviament amb un raig d’oli d’oliva verge extra. També podeu afegir-hi espècies per donar-hi gust: cúrcuma, o…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat