Crep de pèsols amb verdures dolces i salsa de quefir

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Manyer

Sopar aviat i triar els ingredients adequats ajuda a aconseguir un son profund i regenerador entre molts d’altres avantatges, i els aliments rics en triptòfan com els ous i els pèsols són una opció excel·lent.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Per a la truita de pèsols

2 ous eco
100 g de pèsol

Elaboració

En un cassó, poseu-hi aigua mineral amb un pessic de sal i feu que arrenqui el bull. Feu-hi bullir els pèsols durant 2 minuts. Coleu-los i reserveu els pèsols i l’aigua.
En una paella una …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat