Creps de cigrons, nabius i cireres

Postres, esmorzars i berenars  |  Oriana Severino

Començar el dia amb un esmorzar senzill però complet és fonamental, però si a més és sense gluten, sense sucre i deliciós, llavors ja és perfecte! Aquesta és una recepta molt senzilla, a més de versàtil, ja que poden fer-se farcides o posar-los la guarnició que agradi més; xocolata, crema de cacauet, melmelada o fruita de temporada.

  • Racions:
    1- 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 80 g de farina de cigrons
  • 80 g de farina d’arròs
  • 270 ml d’aigua
  • 1/2 c. s. d’estèvia
  • 50 g de nabius frescos
  • 7 cireres fresques
  • Fruita per farcir opcional (préssec, gerds, pomes…)
  • OOVE
  • 1 c. s. de mantega de cacauet

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Oriana Severino

Oriana Severino
Creadora de Tasty Hunting

@tasty_hunting
 

Creps de cigrons, nabius i cireres

Postres, esmorzars i berenars  |  Oriana Severino

  • Racions:
    1- 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Començar el dia amb un esmorzar senzill però complet és fonamental, però si a més és sense gluten, sense sucre i deliciós, llavors ja és perfecte! Aquesta és una recepta molt senzilla, a més de versàtil, ja que poden fer-se farcides o posar-los la guarnició que agradi més; xocolata, crema de cacauet, melmelada o fruita de temporada.


Ingredients

  • 80 g de farina de cigrons
  • 80 g de farina d’arròs
  • 270 ml d’aigua
  • 1/2 c. s. d’estèvia
  • 50 g de nabius frescos
  • 7 cireres fresques
  • Fruita per farcir opcional (préssec, gerds, pomes…)
  • OOVE
  • 1 c. s. de mantega de cacauet

Elaboració

  1. Barregeu en un bol les farines amb l’estèvia.
  2. Afegiu-hi l’aigua i bateu-ho fins que no quedin grumolls.
  3. Incorporeu-hi els nabius i les cireres tallats per la meitat i remeneu bé.
  4. Greixeu una paella i poseu-la a foc mitjà, aboqueu-hi una mica de mescla, espereu que es faci, tombeu, feu per l’altre costat i reserveu. Feu el mateix amb la resta de la mescla.
  5. Trossegeu la fruita i serviu intercalant creps i fruita.
  6. Acabeu amb una mica de mantega de cacauet.

Oriana Severino
Creadora de Tasty Hunting

@tasty_hunting

Elaboració

  1. Barregeu en un bol les farines amb l’estèvia.
  2. Afegiu-hi l’aigua i bateu-ho fins que no quedin grumolls.
  3. Incorporeu-hi els nabius i les cireres tallats per la meitat i remeneu bé.
  4. Greixeu una paella i poseu-la a foc mitjà, aboqueu-hi una mica de mescla, espereu que es faci, tombeu, feu per l’altre costat i reserveu. Feu el mateix amb la resta de la mescla.
  5. Trossegeu la fruita i serviu intercalant creps i fruita.
  6. Acabeu amb una mica de mantega de cacauet.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat