Creps de cigrons, nabius i cireres

Postres, esmorzars i berenars  |  Oriana Severino

Començar el dia amb un esmorzar senzill però complet és fonamental, però si a més és sense gluten, sense sucre i deliciós, llavors ja és perfecte! Aquesta és una recepta molt senzilla, a més de versàtil, ja que poden fer-se farcides o posar-los la guarnició que agradi més; xocolata, crema de cacauet, melmelada o fruita de temporada.

  • Racions:
    1- 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

80 g de farina de cigrons
80 g de farina d’arròs

Elaboració

Barregeu en un bol les farines amb l’estèvia.
Afegiu-hi l’aigua i bateu-ho fins que no quedin grumolls.
Incorporeu-hi els nabius i les cireres tallats per la meitat i remeneu bé.
Gr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat