Creps de llentia vermella amb prunes i salsa d’anacards

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Creps de llenties vermelles, un acompanyament sense gluten, saludables i lleugeres farcides de prunes vermelles, de carn sucosa i suggeridor color, per gaudir d'una vida saludable i inspiradora.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 2 hores de remull

Ingredients

160 g de farina de llentia vermella
 360 ml d’aigu

Elaboració

Partiu les prunes per la meitat i traieu-ne la llavor.
Talleu en mitges llunes no massa fines i esteneu-les en una safata de forn pintada amb una mica d’oli de coco; empolvoreu-ho amb curri.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat