Creps dolces i proteiques

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

Trobar esmorzars plant-based rics en proteïnes d’origen vegetal no és gens fàcil. Per això, aquest cop hem volgut tastar la mescla Protein Pancakes de Foodspring, que és 100% vegana i rica en proteïnes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1-2 peres
  • 8 c.s. de preparat Vegan Protein Pancakes de Foodspring
  • 1 tassa de llet vegetal al gust (arròs, coco, ametlla…)
  • Xocolata +85% de cacau
  • Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Creps dolces i proteiques

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Trobar esmorzars plant-based rics en proteïnes d’origen vegetal no és gens fàcil. Per això, aquest cop hem volgut tastar la mescla Protein Pancakes de Foodspring, que és 100% vegana i rica en proteïnes.


Ingredients

  • 1-2 peres
  • 8 c.s. de preparat Vegan Protein Pancakes de Foodspring
  • 1 tassa de llet vegetal al gust (arròs, coco, ametlla…)
  • Xocolata +85% de cacau
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Peleu i talleu a trossos 1 pera. En un recipient, bateu-la amb una tassa de llet vegetal i afegiu-hi la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring.
  2. Torneu a batre fins que quedi una massa homogènia i espessa. Si queda molt líquida, afegiu-hi una cullerada més de la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring i, si queda molt espessa, aboqueu-hi una mica més de beguda vegetal.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva ben escampat i calent, afegiu-hi una mica de la mescla i repartiu-la fins que formi un cercle. Tapeu i deixeu que es faci a foc mitjà uns 3-5 minuts. Destapeu, tombeu i deixeu que es faci per l’altra banda.
  4. Retireu i repetiu el procés. N’hi ha per fer unes sis creps de mida mitjana-petita.
  5. Acompanyeu amb més pera, xocolata o altres productes Foodspring i gaudiu d’un esmorzar la mar de nutritiu.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Peleu i talleu a trossos 1 pera. En un recipient, bateu-la amb una tassa de llet vegetal i afegiu-hi la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring.
  2. Torneu a batre fins que quedi una massa homogènia i espessa. Si queda molt líquida, afegiu-hi una cullerada més de la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring i, si queda molt espessa, aboqueu-hi una mica més de beguda vegetal.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva ben escampat i calent, afegiu-hi una mica de la mescla i repartiu-la fins que formi un cercle. Tapeu i deixeu que es faci a foc mitjà uns 3-5 minuts. Destapeu, tombeu i deixeu que es faci per l’altra banda.
  4. Retireu i repetiu el procés. N’hi ha per fer unes sis creps de mida mitjana-petita.
  5. Acompanyeu amb més pera, xocolata o altres productes Foodspring i gaudiu d’un esmorzar la mar de nutritiu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat