Creps verdes

Pans, pizzes i similars, Plat principal  |  Mireia Galtés

Avui convertirem una simple crep en una font de nutrients i salut afegint hortalisses dins de la massa. Tot gràcies al carbassó, el bròquil o els espinacs, que li donaran un to verd i la faran d’allò més nutritiva. Descobreix com!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

½ bròquil
1 carxofa
1 ceba
½ carbassó o 1 g

Elaboració

Peleu i talleu a trossos ben petits la ceba. Salteu-la amb oli d’oliva a foc mitjà.
Traieu les primeres fulles de la carxofa, talleu-ne la part de dalt i aprofiteu la de baix, la del cor. In…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat