Croquetes de cigrons, remolatxa, anacards i pistatxo

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Croquetes fetes a base de cigrons, remolatxa, anacards, pistatxos, ceba, all... i amb un arrebossat saludable, fàcil i cruixent de sèsam.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons cuits
  • 1 remolatxa mitjana ratllada
  • 1 pastanaga ratllada
  • 50 g d’anacards
  • 30 g de pistatxos pelats
  • Oli d’oliva de primera pressió bio
  • 1 gra d’all picat
  • 1 ceba petita picada
  • 1 ou lleugerament batut
  • Ratlladura d’1 llimona
  • 1 pessic de llavors de fonoll
  • 1 pessic de pebre vermell
  • Llavors de sèsam per arrebossar

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Croquetes de cigrons, remolatxa, anacards i pistatxo

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 15 minuts

Croquetes fetes a base de cigrons, remolatxa, anacards, pistatxos, ceba, all... i amb un arrebossat saludable, fàcil i cruixent de sèsam.


Ingredients

  • 1 pot petit de cigrons cuits
  • 1 remolatxa mitjana ratllada
  • 1 pastanaga ratllada
  • 50 g d'anacards
  • 30 g de pistatxos pelats
  • Oli d'oliva de primera pressió bio
  • 1 gra d'all picat
  • 1 ceba petita picada
  • 1 ou lleugerament batut
  • Ratlladura d'1 llimona
  • 1 pessic de llavors de fonoll
  • 1 pessic de pebre vermell
  • Llavors de sèsam per arrebossar

Elaboració

  1. Poseu en una batedora els cigrons amb la remolatxa, la pastanaga, els pistatxos i els anacards i tritureu finament.
  2. A part, salteu en una paella l'all i la ceba fins que estiguin tendres i afegiu a la barreja dels cigrons amb la resta d'ingredients (excepte les llavors de sèsam). Barregeu bé.
  3. Dividiu la barreja primer en petites boletes i després formeu les croquetes estirant sobre una fusta.
  4. Arrebosseu-les amb les llavors de sèsam i distribuïu-les en una safata de forn.
  5. Coeu al forn durant uns 40-45 minuts a foc mitjà.
  6. Acompanyeu-les amb una bona amanida.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Poseu en una batedora els cigrons amb la remolatxa, la pastanaga, els pistatxos i els anacards i tritureu finament.
  2. A part, salteu en una paella l’all i la ceba fins que estiguin tendres i afegiu a la barreja dels cigrons amb la resta d’ingredients (excepte les llavors de sèsam). Barregeu bé.
  3. Dividiu la barreja primer en petites boletes i després formeu les croquetes estirant sobre una fusta.
  4. Arrebosseu-les amb les llavors de sèsam i distribuïu-les en una safata de forn.
  5. Coeu al forn durant uns 40-45 minuts a foc mitjà.
  6. Acompanyeu-les amb una bona amanida.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat