Crunchy granola

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

La base d'aquest plat és una granola feta amb quinoa sencera. Es una recepta molt senzilla, nutritiva i deliciosa, sense gluten i endolcida només amb mica de fruita seca; ideal per a compartir i menjar sense pressa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 3-4 tasses de quinoa cuita
  • 1 i ½ tasses de barreja de fruits secs i llavors
  • 1 pastanaga gran
  • ½ tassa d’escates de coco torrat
  • ¼ de tassa de dàtils picats
  • ½ tassa de fruites deshidratades (opcional)
  • Canyella molta, a gust

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Crunchy granola

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

La base d'aquest plat és una granola feta amb quinoa sencera. Es una recepta molt senzilla, nutritiva i deliciosa, sense gluten i endolcida només amb mica de fruita seca; ideal per a compartir i menjar sense pressa.


Ingredients

  • 3-4 tasses de quinoa cuita
  • 1 i ½ tasses de barreja de fruits secs i llavors
  • 1 pastanaga gran
  • ½ tassa d’escates de coco torrat
  • ¼ de tassa de dàtils picats
  • ½ tassa de fruites deshidratades (opcional)
  • Canyella molta, a gust

Elaboració

  1. Renteu bé la pastanaga i talleu-la a rodanxes molt fines.
  2. Escalfeu el forn a 160 ºC.
  3. Barregeu en un bol les pastanagues, la quinoa, la canyella i els dàtils. Esteneu a la safata del forn i coeu durant uns 25 minuts, remenant de tant en tant.
  4. Afegiu-hi els fruits secs trossejats bastament i seguiu coent fins que quedi una textura cruixent, sense restes d’humitat.
  5. Retireu del forn i deixeu refredar completament.
  6. Afegiu la fruita deshidratada i el coco torrat. Barregeu molt bé i guardeu en un pot de vidre.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Renteu bé la pastanaga i talleu-la a rodanxes molt fines.
  2. Escalfeu el forn a 160 ºC.
  3. Barregeu en un bol les pastanagues, la quinoa, la canyella i els dàtils. Esteneu a la safata del forn i coeu durant uns 25 minuts, remenant de tant en tant.
  4. Afegiu-hi els fruits secs trossejats bastament i seguiu coent fins que quedi una textura cruixent, sense restes d’humitat.
  5. Retireu del forn i deixeu refredar completament.
  6. Afegiu la fruita deshidratada i el coco torrat. Barregeu molt bé i guardeu en un pot de vidre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat