Crunchy granola

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

La base d'aquest plat és una granola feta amb quinoa sencera. Es una recepta molt senzilla, nutritiva i deliciosa, sense gluten i endolcida només amb mica de fruita seca; ideal per a compartir i menjar sense pressa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

3-4 tasses de quinoa cuita
1 i ½ tasses de barreja d

Elaboració

Renteu bé la pastanaga i talleu-la a rodanxes molt fines.
Escalfeu el forn a 160 ºC.
Barregeu en un bol les pastanagues, la quinoa, la canyella i els dàtils. Esteneu a la safata del forn …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat