Cúrcuma Latte amb rosquilles de poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Us animem a tastar una aliança molt interessant entre la cúrcuma, la poma, la canyella i els dàtils. La combinació resulta una alternativa d'allò més interessant per substituir el cafè amb llet i brioixeria. Us apunteu?

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 tassa de beguda vegetal (en aquest cas he fet servir beguda de teff)
  • ½ culleradeta de cúrcuma mòlta
  • 1 volta de pebre negre acabat de moldre
  • 2 dàtils Medjoul sense pinyol
  • 2 rodanxes gruixudes de poma
  • Canyella mòlta

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Cúrcuma Latte amb rosquilles de poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Us animem a tastar una aliança molt interessant entre la cúrcuma, la poma, la canyella i els dàtils. La combinació resulta una alternativa d'allò més interessant per substituir el cafè amb llet i brioixeria. Us apunteu?


Ingredients

  • 1 tassa de beguda vegetal (en aquest cas he fet servir beguda de teff)
  • ½ culleradeta de cúrcuma mòlta
  • 1 volta de pebre negre acabat de moldre
  • 2 dàtils Medjoul sense pinyol
  • 2 rodanxes gruixudes de poma
  • Canyella mòlta

Elaboració

  1. Poseu al got de la batedora la beguda vegetal, la cúrcuma mòlta, el pebre i els dàtils. Tritureu molt bé i poseu-ho a escalfar en un cassó.
  2. Mentrestant, feu un forat al centre de les rodanxes de poma (per fer l'efecte rosquilla, però es poden deixar senceres).
  3. Empolvoreu les rodanxes amb canyella i coeu-les en una planxa ben calenta untada amb oli d'oliva o de coco.
  4. Serviu.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu al got de la batedora la beguda vegetal, la cúrcuma mòlta, el pebre i els dàtils. Tritureu molt bé i poseu-ho a escalfar en un cassó.
  2. Mentrestant, feu un forat al centre de les rodanxes de poma (per fer l’efecte rosquilla, però es poden deixar senceres).
  3. Empolvoreu les rodanxes amb canyella i coeu-les en una planxa ben calenta untada amb oli d’oliva o de coco.
  4. Serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat