Curri de bròquil amb cuixetes de pollastre

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

El que ens agrada més dels curris és que són increïblement versàtils. Si no tens aquestes verdures a la nevera, o no n'és la temporada, pots posar les que vulguis.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 - 40 minuts

Ingredients

  • 1 carabassó petit
  • ½ bròquil
  • 1 tomàquet madur
  • 2 pebrots verds
  • 1 llauna de llet de coco
  • 1 c. s. de curri en pols
  • 400 g de cuixetes de pollastre
  • Bossa de canonges

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Curri de bròquil amb cuixetes de pollastre

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 - 40 minuts

El que ens agrada més dels curris és que són increïblement versàtils. Si no tens aquestes verdures a la nevera, o no n'és la temporada, pots posar les que vulguis.


Ingredients

  • 1 carabassó petit
  • ½ bròquil
  • 1 tomàquet madur
  • 2 pebrots verds
  • 1 llauna de llet de coco
  • 1 c. s. de curri en pols
  • 400 g de cuixetes de pollastre
  • Bossa de canonges

Elaboració

  1. Talla totes les verdures a daus.
  2. Ofega-les en ghee o oli d'oliva amb una mica de sal fins que s'estovin i s'evaporin els líquids que vagin deixant anar
  3. Després, afegeix-ho el curri i la llet de coco i cou-ho a foc suau uns 10 minuts tapat.
  4. Passat aquest temps, afegeix-hi les cuixetes de pollastre i deixa-ho coure 15-20 minuts més o fins que el pollastre estigui fet.
  5. Finalment, acompanya-ho amb una amanida de fulles verdes al gust.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Talla totes les verdures a daus.
  2. Ofega-les en ghee o oli d’oliva amb una mica de sal fins que s’estovin i s’evaporin els líquids que vagin deixant anar
  3. Després, afegeix-ho el curri i la llet de coco i cou-ho a foc suau uns 10 minuts tapat.
  4. Passat aquest temps, afegeix-hi les cuixetes de pollastre i deixa-ho coure 15-20 minuts més o fins que el pollastre estigui fet.
  5. Finalment, acompanya-ho amb una amanida de fulles verdes al gust.

Apunts culinaris

  • Si no tens pollastre, el pots canviar per una altra carn i fins i tot per peix. Els curris de peix queden boníssims.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat