Curri de carbassa fred

Plat principal  |  Mireia Galtés

Si volem prendre curri en èpoques de menys fred aquesta recepta ens presenta una forma senzilla i ràpida i per prendre’l en èpoques més càlides però despertant i activant la ment de la mateixa manera que el curri de sempre.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 4-5 rodanxes de carbassa (300 g)
  • 100 g de mongetes tendres
  • 1 ceba
  • 2-3 c.s. de curri
  • 2 gots de llet de coco
  • sal d’espècies
  • oli d’oliva verge

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Curri de carbassa fred

Plat principal  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Si volem prendre curri en èpoques de menys fred aquesta recepta ens presenta una forma senzilla i ràpida i per prendre’l en èpoques més càlides però despertant i activant la ment de la mateixa manera que el curri de sempre.


Ingredients

  • 4-5 rodanxes de carbassa (300 g)
  • 100 g de mongetes tendres
  • 1 ceba
  • 2-3 c.s. de curri
  • 2 gots de llet de coco
  • sal d'espècies
  • oli d'oliva verge

Elaboració

  1. Poseu a bullir una olla amb força aigua.
  2. Talleu les mongetes tendres en trossos petits. Renteu-les i incorporeu-les a l'olla quan l'aigua estigui bullint.
  3. Talleu a rodanxes la carbassa, traieu-li la pell i talleu-la a trossos petits. Incorporeu-la a l'olla quan les mongetes hagin bullit 4-5 minuts.
  4. Mentre es fan aquestes dues hortalisses, peleu i talleu la ceba a mitges llunes. Reserveu.
  5. Un cop hagin passat 10 minuts, quan la carbassa estigui tendra i les mongetes al gust, escorreu (guardeu el caldo per a una altra recepta) i esbandiu amb un raig d'aigua freda.
  6. A la mateixa olla, incorporeu els 2 vasos de llet de coco, curri en pols (la quantitat dependrà de com es vulgui de picant el plat) i, si ho voleu, poseu-hi més cúrcuma i gingebre. Barregeu bé i incorporeu la carbassa i les mongetes tendres, i la ceba crua.
  7. Afegiu sal d'espècies i oli d'oliva verge. Serviu-ho en un bol i acompanyeu-ho amb llavors de carbassa.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Poseu a bullir una olla amb força aigua.
  2. Talleu les mongetes tendres en trossos petits. Renteu-les i incorporeu-les a l’olla quan l’aigua estigui bullint.
  3. Talleu a rodanxes la carbassa, traieu-li la pell i talleu-la a trossos petits. Incorporeu-la a l’olla quan les mongetes hagin bullit 4-5 minuts.
  4. Mentre es fan aquestes dues hortalisses, peleu i talleu la ceba a mitges llunes. Reserveu.
  5. Un cop hagin passat 10 minuts, quan la carbassa estigui tendra i les mongetes al gust, escorreu (guardeu el caldo per a una altra recepta) i esbandiu amb un raig d’aigua freda.
  6. A la mateixa olla, incorporeu els 2 vasos de llet de coco, curri en pols (la quantitat dependrà de com es vulgui de picant el plat) i, si ho voleu, poseu-hi més cúrcuma i gingebre. Barregeu bé i incorporeu la carbassa i les mongetes tendres, i la ceba crua.
  7. Afegiu sal d’espècies i oli d’oliva verge. Serviu-ho en un bol i acompanyeu-ho amb llavors de carbassa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat