Curri de carbassa fred

Plat principal  |  Mireia Galtés

Si volem prendre curri en èpoques de menys fred aquesta recepta ens presenta una forma senzilla i ràpida i per prendre’l en èpoques més càlides però despertant i activant la ment de la mateixa manera que el curri de sempre.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

4-5 rodanxes de carbassa (300 g)
100 g de mongetes te

Elaboració

Poseu a bullir una olla amb força aigua.
Talleu les mongetes tendres en trossos petits. Renteu-les i incorporeu-les a l’olla quan l’aigua estigui bullint.
Talleu a rodanxes la carbassa, tra…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat