Cuscús aromàtic de coliflor cruixent i figues

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Les figues, des de fa molts segles, han estat considerades una menja exquisida i combinades amb la coliflor donen un joc de textures deliciós i sorprenent!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 coliflor mitjana
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba tendra
  • 4 o 5 figues
  • 2 c.s. d’oli de coco
  • 1 c.s. de pistatxos pelats i picats
  • 1 c.p. de mel
  • 1 c.p. de curri
  • 2 c.s. de tahina
  • Suc de ½ llimona

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Cuscús aromàtic de coliflor cruixent i figues

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Les figues, des de fa molts segles, han estat considerades una menja exquisida i combinades amb la coliflor donen un joc de textures deliciós i sorprenent!


Ingredients

  • 1 coliflor mitjana
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba tendra
  • 4 o 5 figues
  • 2 c.s. d’oli de coco
  • 1 c.s. de pistatxos pelats i picats
  • 1 c.p. de mel
  • 1 c.p. de curri
  • 2 c.s. de tahina
  • Suc de ½ llimona

Elaboració

  1. Tritureu la coliflor amb una picadora fins a obtenir un gra petit i reserveu.
  2. Salteu en oli de coco la pastanaga i la ceba i afegiu-hi el cuscús de coliflor. Afegiu-hi el curri i els pistatxos (reserveu part dels pistatxos per decorar) i barregeu bé.
  3. En una altra paella, amb oli de coco, escalfeu lleugerament les figues tallades a quarts i per la part de la pell, durant uns 10 minuts i afegiu la mel deixant-ho a l’escalfor 5 minuts més.
  4. Per servir, poseu per sobre del cuscús un parell de trossets de figues a cada plat, els pistatxos torrats i triturats i la salsa de tahina (diluïu la tahina amb el suc de llimona i aigua mineral fins a obtenir una salsa semilíquida).

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Tritureu la coliflor amb una picadora fins a obtenir un gra petit i reserveu.
  2. Salteu en oli de coco la pastanaga i la ceba i afegiu-hi el cuscús de coliflor. Afegiu-hi el curri i els pistatxos (reserveu part dels pistatxos per decorar) i barregeu bé.
  3. En una altra paella, amb oli de coco, escalfeu lleugerament les figues tallades a quarts i per la part de la pell, durant uns 10 minuts i afegiu la mel deixant-ho a l’escalfor 5 minuts més.
  4. Per servir, poseu per sobre del cuscús un parell de trossets de figues a cada plat, els pistatxos torrats i triturats i la salsa de tahina (diluïu la tahina amb el suc de llimona i aigua mineral fins a obtenir una salsa semilíquida).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat