Cuscús aromàtic de coliflor cruixent i figues

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Les figues, des de fa molts segles, han estat considerades una menja exquisida i combinades amb la coliflor donen un joc de textures deliciós i sorprenent!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 coliflor mitjana
2 pastanagues
1 ceba tendra

Elaboració

Tritureu la coliflor amb una picadora fins a obtenir un gra petit i reserveu.
Salteu en oli de coco la pastanaga i la ceba i afegiu-hi el cuscús de coliflor. Afegiu-hi el curri i els pistatxos…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat