Cuscús de bròcoli o coliflor

Plat principal  |  Laura Garcia

Aprèn a preparar uns deliciosos cuscus de coliflor, una opció saludable i plena de gust. Només necessites verdures, oli i les teves espècies preferides per crear un acompanyament nutritiu i versàtil. Perfecte per variar els teus platerets amb un toc de creativitat!

  • Racions:
    3-4 RACIONS
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 coliflor o 1 bròcoli sencers; també podeu combinar-los
  •  1 o 2 c. s. d’oli d’oliva, ghee o mantega
  • Sal al gust
  •  Altres espècies al gust: pebre, cúrcuma, all, cajun, curri…

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Laura Garcia

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

bylauragarcia.com @bylauragarcia
 

Cuscús de bròcoli o coliflor

Plat principal  |  Laura Garcia

  • Racions:
    3-4 RACIONS
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Aprèn a preparar uns deliciosos cuscus de coliflor, una opció saludable i plena de gust. Només necessites verdures, oli i les teves espècies preferides per crear un acompanyament nutritiu i versàtil. Perfecte per variar els teus platerets amb un toc de creativitat!


Ingredients

  • 1 coliflor o 1 bròcoli sencers; també podeu combinar-los
  •  1 o 2 c. s. d’oli d’oliva, ghee o mantega
  • Sal al gust
  •  Altres espècies al gust: pebre, cúrcuma, all, cajun, curri...

Elaboració

  1. Renteu la coliflor o el bròquil sota l’aixeta i talleu-lo a trossos grossos.
  2.  Si heu de cuinar bròcoli, no llenceu el tronc. Peleu-lo per treure’n els trossos més durs i talleu mig centímetre de l’extrem de baix.
  3.  Col·loqueu 5 o 6 trossos mitjans de bròquil en un processador d’aliments o al got de la batedora i tritureu-los durant uns 3 segons i prou perquè quedin de la mida de grans d’arròs o cuscús. Si us passeu, quedarà molt desfet.
  4.  Tritureu el bròquil o la coliflor a tandes.
  5.  Escalfeu l’oli d’oliva, ghee o mantega en una paella grossa i afegiu-hi el bròcoli o la coliflor.
  6.  Salteu durant 5 minuts a foc mitjà-alt, remenant sovint perquè es cuini tot de manera homogènia.
  7.  Al final, afegiu-hi la sal i les espècies que vulgueu.

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

www.bylauragarcia.com @bylauragarcia

Elaboració

  1. Renteu la coliflor o el bròquil sota l’aixeta i talleu-lo a trossos grossos.
  2.  Si heu de cuinar bròcoli, no llenceu el tronc. Peleu-lo per treure’n els trossos més durs i talleu mig
    centímetre de l’extrem de baix.
  3.  Col·loqueu 5 o 6 trossos mitjans de bròquil en un processador d’aliments o al got de la batedora i
    tritureu-los durant uns 3 segons i prou perquè quedin de la mida de grans d’arròs o cuscús. Si us
    passeu, quedarà molt desfet.
  4.  Tritureu el bròquil o la coliflor a tandes.
  5.  Escalfeu l’oli d’oliva, ghee o mantega en una paella grossa i afegiu-hi el bròcoli o la coliflor.
  6.  Salteu durant 5 minuts a foc mitjà-alt, remenant sovint perquè es cuini tot de manera homogènia.
  7.  Al final, afegiu-hi la sal i les espècies que vulgueu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat