Dònuts d’ametlles i poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Dels dònuts saludables, sense fregir i sense sucre, han sorgit aquests dònuts convertibles en minitortells de Pasqua, fets amb farina d'ametlles i puré de poma. Una alegría per tots els sentits.

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

350 g de farina d’ametlles
4 cullerades de xilitol

Elaboració

Escalfeu el forn a 170 ºC i greixeu les cavitats del motlle amb una mica d’oli.
Barregeu en un bol la farina d’ametlla, l’impulsor i la sal.
En un altre bol, bateu els ous lleugeramen…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat