Dònuts de pastanaga i gingebre amb toc de mandarina

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Un àpat especial per tenir un dia rodó i saludable. Sense gluten, sense lactis i sense sucres afegits.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 10 minuts

Ingredients

100 g de pastanaga ratllada fina
2 plàtans madurs

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 ºC.
Peleu i aixafeu els plàtans fins a obtenir una textura semilíquida i ben homogènia. Després, col·loqueu el resultat en un bol.
Afegiu-hi els ous, el iogurt v…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat