“Ensalada russa” de coliflor

Plat principal  |  Blanca Gómez

L’anomenem “ensalada russa”, però no és el que sembla. Les aparences enganyen i encara que sembla la de tota la vida, aquesta no porta patata, sinó coliflor. Què? Som-hi?

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 coliflor
  • 4 ous durs
  • 200 g verat en conserva
  • Tàperes, al gust
  • Olives, al gust
  • Gambes o llagostins cuits, al gust (opcional
  • Maionesa

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

“Ensalada russa” de coliflor

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

L’anomenem “ensalada russa”, però no és el que sembla. Les aparences enganyen i encara que sembla la de tota la vida, aquesta no porta patata, sinó coliflor. Què? Som-hi?


Ingredients

  • 1 coliflor
  • 4 ous durs
  • 200 g verat en conserva
  • Tàperes, al gust
  • Olives, al gust
  • Gambes o llagostins cuits, al gust (opcional
  • Maionesa

Elaboració

  1. Retireu totes les fulles i la tija de la coliflor, que és més fibrosa.
  2. Talleu la coliflor a flors i feu-la al vapor durant 15-20 minuts. El temps dependrà de la mida de les flors. Per assegurar-vos que està ben cuita, agafeu un ganivet i punxeu una de les parts més dures de la coliflor. Si la podeu punxar sense cap problema, és el moment de treure-la del foc.
  3. Mentrestant, feu els ous durs durant 10 minuts.
  4. Un cop la coliflor sigui cuita, barregeu-la amb l’ou dur tallat a daus, el verat esmicolat, les tàperes, les olives, les gambes o llagostins i la maionesa.
  5. La maionesa es pot comprar si és de bona qualitat, amb oli d’oliva verge extra, o la podeu fer seguint la recepta que trobareu en aquest receptari. Si la feu vosaltres, recomano la maionesa de mostassa, hi casa tan bé!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Retireu totes les fulles i la tija de la coliflor, que és més fibrosa.
  2. Talleu la coliflor a flors i feu-la al vapor durant 15-20 minuts. El temps dependrà de la mida de les flors. Per assegurar-vos que està ben cuita, agafeu un ganivet i punxeu una de les parts més dures de la coliflor. Si la podeu punxar sense cap problema, és el moment de treure-la del foc.
  3. Mentrestant, feu els ous durs durant 10 minuts.
  4. Un cop la coliflor sigui cuita, barregeu-la amb l’ou dur tallat a daus, el verat esmicolat, les tàperes, les olives, les gambes o llagostins i la maionesa.
  5. La maionesa es pot comprar si és de bona qualitat, amb oli d’oliva verge extra, o la podeu fer seguint la recepta que trobareu en aquest receptari. Si la feu vosaltres, recomano la maionesa de mostassa, hi casa tan bé!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat