Entrepà bacon-cheese vegà

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Per fer un sandvitx deliciós i absolutament saludable només necessitem pa de debò, bacó vegà, vegetals variats, salsa picant i un toc de parmesà vegà i ja tenim un àpat estiuenc perfecte per recuperar l'energia.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 3 hores de maceració

Ingredients

  • Un bloc de tempeh
  • Fulles verdes (ruca, canonges, créixens…)
  • Rodanxes de tomàquet
  • Alvocat
  • Ceba lila
  • Pa integral d’espelta *
  • Llevat nutricional

Per a macerar

  • Oli d’oliva
  • Vinagre de mirin
  • Pebre vermell
  • Orenga
  • Mostassa
  • All

*Escollir opcions sense gluten per a dietes lliures de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Entrepà bacon-cheese vegà

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 3 hores de maceració

Per fer un sandvitx deliciós i absolutament saludable només necessitem pa de debò, bacó vegà, vegetals variats, salsa picant i un toc de parmesà vegà i ja tenim un àpat estiuenc perfecte per recuperar l'energia.


Ingredients

  • Un bloc de tempeh
  • Fulles verdes (ruca, canonges, créixens…)
  • Rodanxes de tomàquet
  • Alvocat
  • Ceba lila
  • Pa integral d'espelta *
  • Llevat nutricional

Per a macerar

  • Oli d'oliva
  • Vinagre de mirin
  • Pebre vermell
  • Orenga
  • Mostassa
  • All
*Escollir opcions sense gluten per a dietes lliures de gluten

Elaboració

  1. Talleu el bloc de tempeh en tires fines i poseu-lo a macerar com a mínim 3 hores.
  2. Un cop macerat, passeu-lo per la planxa fins que quedi daurat per tots dos costats.
  3. Munteu l’entrepà: poseu la base de vegetals i a sobre una capa de tires de tempeh, afegiu-hi llevat nutricional i una mica de salsa de la barreja de macerar.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Talleu el bloc de tempeh en tires fines i poseu-lo a macerar com a mínim 3 hores.
  2. Un cop macerat, passeu-lo per la planxa fins que quedi daurat per tots dos costats.
  3. Munteu l’entrepà: poseu la base de vegetals i a sobre una capa de tires de tempeh, afegiu-hi llevat nutricional i una mica de salsa de la barreja de macerar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat