Espaguetis de carbassó amb alvocat i pastanaga

Plat principal  |  Núria Roura

Al plat que proposem avui només hi haureu d'afegir un llegum o cereal integral i algun tipus de llavor i tindreu un plat únic ben complet, saludable, energètic i nutritiu.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 - 20 minuts

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1 alvocat
  • 3 pastanagues
  • 1 cullerada sopera de llevat nutricional
  • Oli d’oliva (de bona qualitat, és a dir, de primera extracció en fred i ecològic)
  • Vinagre d’umeboshi (o sal marina sense refinar)

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Espaguetis de carbassó amb alvocat i pastanaga

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 - 20 minuts

Al plat que proposem avui només hi haureu d'afegir un llegum o cereal integral i algun tipus de llavor i tindreu un plat únic ben complet, saludable, energètic i nutritiu.


Ingredients

  • 1 carbassó
  • 1 alvocat
  • 3 pastanagues
  • 1 cullerada sopera de llevat nutricional
  • Oli d’oliva (de bona qualitat, és a dir, de primera extracció en fred i ecològic)
  • Vinagre d’umeboshi (o sal marina sense refinar)

Elaboració

  1. Renteu molt bé les verdures –ho podeu fer sota l’aixeta d’aigua filtrada per osmosi–, per no haver de pelar les pastanagues ni el carbassó (si són ecològics).
  2. Agafeu un plat i l’Spirali (la màquina de fer espaguetis de verdures). Feu els espaguetis de carbassó de manera que ja caiguin directament al plat.
  3. Partiu les pastanagues per la meitat de dalt a baix, i cada meitat també per la meitat. A partir d’aquí, trossegeu-les ben petites. També podríeu picar-les amb la batedora, o bé ratllar-les. Afegiu les pastanagues als espaguetis.
  4. Obriu l’alvocat i talleu-lo a trossos.
  5. Afegiu l’alvocat als espaguetis i remeneu bé.
  6. Afegiu el llevat nutricional.
  7. Amaniu amb una miqueta de vinagre d’umeboshi i oli d’oliva. Si no teniu vinagre d’umeboshi, podeu fer una vinagreta amb oli d’oliva, sal marina sense refinar i una miqueta d’aigua.
  8. Barregeu-ho tot bé i... a gaudir!

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Renteu molt bé les verdures –ho podeu fer sota l’aixeta d’aigua filtrada per osmosi–, per no haver de pelar les pastanagues ni el carbassó (si són ecològics).
  2. Agafeu un plat i l’Spirali (la màquina de fer espaguetis de verdures). Feu els espaguetis de carbassó de manera que ja caiguin directament al plat.
  3. Partiu les pastanagues per la meitat de dalt a baix, i cada meitat també per la meitat. A partir d’aquí, trossegeu-les ben petites. També podríeu picar-les amb la batedora, o bé ratllar-les. Afegiu les pastanagues als espaguetis.
  4. Obriu l’alvocat i talleu-lo a trossos.
  5. Afegiu l’alvocat als espaguetis i remeneu bé.
  6. Afegiu el llevat nutricional.
  7. Amaniu amb una miqueta de vinagre d’umeboshi i oli d’oliva. Si no teniu vinagre d’umeboshi, podeu fer una vinagreta amb oli d’oliva, sal marina sense refinar i una miqueta d’aigua.
  8. Barregeu-ho tot bé i… a gaudir!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat