Espaguetis de carbassó a la carbonara

Plat principal, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Els espaguetis de carbassó són un recurs fàcil i ràpid per preparar-nos un plat de verdures saníssim.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

2 carbassons mitjans
1 gra d’all
6 xampinyons

Elaboració

Renteu bé els carbassons i feu-ne espaguetis amb l’ajuda d’un espiralitzador o, en cas que no en tingueu, feu-ne tires amb un pelador de patates.
Salteu-los en una paella amb un raig d’o…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat