Espàrrecs amb amanida de fajol

Plat principal  |  Maria Llamas

Uns espàrrecs a la graella són una de les coses més senzilles i saboroses que es poden cuinar. Són una bona font de betacarotens, vitamines del grup B, C, E, K i folat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

190 g de fajol (o quinoa o mill)
800 g d’espàrrecs

Elaboració

Esbandiu el fajol en aigua freda, escorreu-lo i torreu-lo uns minuts en una cassola.
Afegiu-hi 500 ml d’aigua i un polsim de sal. Apugeu el foc i, quan comenci a bullir, abaixeu-lo, tapeu la …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat