Espàrrecs amb salsa probiòtica i ou

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Espàrrecs verds rostits amb salsa de miso blanc molt cremosa i saborsa acompanyats d'ou ecològic passat per aigua. ¡A gaudir!

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 manat d’espàrrecs verds
1 ou ecològic
oli d

Elaboració

Trenqueu i llenceu els extrems més durs dels espàrrecs. Ruixeu amb oli d’oliva, pebre i sal marina. Rostiu en una graella (o una paella) durant uns 6-8 minuts per cada costat.
Per fer els o…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat