Espirals de carbassó amb pèsols, bimi i salsa pesto

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Ens trobem amb un àpat en què tots els ingredients són verds: des de la base fins a la salsa d'acompanyament, on cadascun té propietats nutricionals que, a més a més, visualment i anímicament no ens deixaran indiferents.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Espinacs frescos
1 carbassó ecològic gros o 2 de pe

Elaboració

Comenceu preparant la salsa pesto, ja que, si reposa una estona, la intensitat del sabor augmenta i queda molt més bo. En un processador d’aliments tritureu tots els ingredients fins a obtenir l’…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat