Estofat de pollastre amb patata i carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines.  Aquesta és una recepta de cullera perquè aquests mesos d'hivern pugueu nodrir i escalfar el vostre organisme.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 pollastre ecològic
2-3 gots de caldo de pollastre

Elaboració

Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i saleu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu.
Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat