Estofat de pollastre amb patata i carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines.  Aquesta és una recepta de cullera perquè aquests mesos d'hivern pugueu nodrir i escalfar el vostre organisme.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 2-3 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 5 carxofes
  • 3 patates mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 branca de farigola
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Omnívora
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Estofat de pollastre amb patata i carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines.  Aquesta és una recepta de cullera perquè aquests mesos d'hivern pugueu nodrir i escalfar el vostre organisme.


Ingredients

  • 1 pollastre ecològic
  • 2-3 gots de caldo de pollastre ecològic
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 5 carxofes
  • 3 patates mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 branca de farigola
  • Pebre negre
  • Sal marina
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i saleu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los, i talleu els tomàquets a daus.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los. Peleu i talleu les carxofes a quarts. Peleu i talleu les patates a daus. Talleu els tomàquets a daus.
  4. A la mateixa cassola anterior, salteu les carxofes i les patates fins que s’enrosseixin. Reserveu-les.
  5. Després, afegiu a la cassola la ceba i els alls i salteu durant 10 minuts amb una culleradeta de sal.
  6. Afegiu-hi els tomàquets i salteu 5 minuts més.
  7. Afegiu-hi el pollastre, les carxofes, la patata, la farigola i el caldo. Tapeu i deixeu cuinar uns 20 minuts fins que el pollastre i les verdures s’hagin cuit.
  8. Deixeu refredar una mica i serviu.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos no gaire grans i saleu-lo. Afegiu un raig d’oli en una cassola gran i daureu el pollastre. Reserveu.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los, i talleu els tomàquets a daus.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a daus. Peleu els alls i lamineu-los. Peleu i talleu les carxofes a quarts. Peleu i talleu les patates a daus. Talleu els tomàquets a daus.
  4. A la mateixa cassola anterior, salteu les carxofes i les patates fins que s’enrosseixin. Reserveu-les.
  5. Després, afegiu a la cassola la ceba i els alls i salteu durant 10 minuts amb una culleradeta de sal.
  6. Afegiu-hi els tomàquets i salteu 5 minuts més.
  7. Afegiu-hi el pollastre, les carxofes, la patata, la farigola i el caldo. Tapeu i deixeu cuinar uns 20 minuts fins que el pollastre i les verdures s’hagin cuit.
  8. Deixeu refredar una mica i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat