Estofat de sípia i sobrassada

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

Sípia i sobrassada? Sí, un mar i muntanya en tota regla. T'atreveixes a provar-la?

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 200 g de sípia neta
  • 1/3 de coliflor
  • 2 pebrots verds
  • 2 branques d’api grosses
  • 1 bon grapat de julivert fresc
  • 15 g de sobrassada

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Estofat de sípia i sobrassada

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Sípia i sobrassada? Sí, un mar i muntanya en tota regla. T'atreveixes a provar-la?


Ingredients

  • 200 g de sípia neta
  • 1/3 de coliflor
  • 2 pebrots verds
  • 2 branques d'api grosses
  • 1 bon grapat de julivert fresc
  • 15 g de sobrassada

Elaboració

Per a l'estofat

  1. Talla els pebrots i l'api a daus.
  2. Escalfa una paella i ofega les verdures a foc lent fins que estiguin tendres.
  3. Mentrestant talla la sípia a daus.
  4. Un cop les verdures estiguin fetes, afegeix-hi la sípia i les fulles de julivert senceres i sofregeix-ho 5 minuts més.
  5. Aboca-hi aigua i deixa-ho coure durant 10 minuts.
  6. Incorpora-hi coliflor a trossos i cuina-ho 5 minuts més.

Per a l'oli de sobrassada

  1. Posa en una olla petita 3 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra i un tros de sobrassada.
  2. Cuina-ho una estona a foc molt baix fins que l'oli absorbeixi els sabors i els colors.
  3. Aboca una mica de l'oli per sobre de l'estofat

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

Per a l’estofat

  1. Talla els pebrots i l’api a daus.
  2. Escalfa una paella i ofega les verdures a foc lent fins que estiguin tendres.
  3. Mentrestant talla la sípia a daus.
  4. Un cop les verdures estiguin fetes, afegeix-hi la sípia i les fulles de julivert senceres i sofregeix-ho 5 minuts més.
  5. Aboca-hi aigua i deixa-ho coure durant 10 minuts.
  6. Incorpora-hi coliflor a trossos i cuina-ho 5 minuts més.

Per a l’oli de sobrassada

  1. Posa en una olla petita 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra i un tros de sobrassada.
  2. Cuina-ho una estona a foc molt baix fins que l’oli absorbeixi els sabors i els colors.
  3. Aboca una mica de l’oli per sobre de l’estofat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat