Estofat de vedella

Plat principal  |  Blanca Gómez

L’estofat de vedella és una recepta clàssica per llepar-se’n els dits. Aquesta versió low-carb us farà xalar de valent.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 45 minuts

Ingredients

  • 600-800 g de vedella a daus
  • OOVE
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • Brou d’ossos o de carn
  • 1 fulla de llorer
  • 1 c. p. de romaní sec

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Estofat de vedella

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 45 minuts

L’estofat de vedella és una recepta clàssica per llepar-se’n els dits. Aquesta versió low-carb us farà xalar de valent.


Ingredients

  • 600-800 g de vedella a daus
  • OOVE
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • Brou d’ossos o de carn
  • 1 fulla de llorer
  • 1 c. p. de romaní sec

Elaboració

  1. Salpebreu la carn i segelleu-la a la cassola a foc fort durant un parell de minuts. Retireu-la.
  2. Talleu la ceba molt petita, els grans d’alls picats, afegiu-hi una mica de sal i poseu-la a la cassola a foc mitjà uns 5 minuts.
  3. Peleu i talleu a daus la pastanaga. Afegiu-la a la cassola i coeu-la 10 minuts més.
  4. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la carn i ofegueu-la 5 minuts.
  5. Aboqueu-hi el brou d’ossos fins a cobrir, la fulla de llorer, el romaní i porteu a ebullició a foc baix durant 1 hora.
  6. Serà més bo si es fa d’un dia per a l’altre.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Salpebreu la carn i segelleu-la a la cassola a foc fort durant un parell de minuts. Retireu-la.
  2. Talleu la ceba molt petita, els grans d’alls picats, afegiu-hi una mica de sal i poseu-la a la cassola a foc mitjà uns 5 minuts.
  3. Peleu i talleu a daus la pastanaga. Afegiu-la a la cassola i coeu-la 10 minuts més.
  4. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la carn i ofegueu-la 5 minuts.
  5. Aboqueu-hi el brou d’ossos fins a cobrir, la fulla de llorer, el romaní i porteu a ebullició a foc baix durant 1 hora.
  6. Serà més bo si es fa d’un dia per a l’altre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat