Fideus soba amb xiitakes i salsa japonesa de soja i kombu

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Aprèn a cuinar la famosa recepta japonesa de fideus soba sense gluten de la ma de la Cristina Arroyo. Deixa't sorprendre per aquests sabors asiàtics que no et deixaran indiferent. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 2.

  • Racions:
    3 - 4 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • Un paquet de 250 g de fideus soba (100% fajol)
  • 100 g de bolets xiitake
  • Un tros d’alga kombu  (uns 5 cm)
  • 6 c.s. de salsa de soja (o tamari)
  • 200 ml de suc de poma
  • 50 ml d’aigua mineral
  • 1 remolatxa mitjana
  • Ceba tendra
  • Tofu japonès
  • Llavors de sèsam (per decorar)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Fideus soba amb xiitakes i salsa japonesa de soja i kombu

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Aprèn a cuinar la famosa recepta japonesa de fideus soba sense gluten de la ma de la Cristina Arroyo. Deixa't sorprendre per aquests sabors asiàtics que no et deixaran indiferent. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 2.


Ingredients

  • Un paquet de 250 g de fideus soba (100% fajol)
  • 100 g de bolets xiitake
  • Un tros d’alga kombu  (uns 5 cm)
  • 6 c.s. de salsa de soja (o tamari)
  • 200 ml de suc de poma
  • 50 ml d’aigua mineral
  • 1 remolatxa mitjana
  • Ceba tendra
  • Tofu japonès
  • Llavors de sèsam (per decorar)

Elaboració

  1. Traieu el peu als xiitakes, talleu els bolets a làmines i poseu-los en una olla amb l’alga kombu, el tofu tallat a daus, la salsa de soja, l’aigua i el suc de poma. Escalfeu a foc mitjà i, quan comenci a bullir, apagueu i reserveu. Retireu l’alga kombu.
  2. Peleu la remolatxa i talleu-la molt fina amb una mandolina.
  3. Coeu els fideus en aigua bullent segons les indicacions de l’envàs. Passeu-los per aigua freda i escorreu-los.  Repartiu-los en bols.
  4. Barregeu amb els xiitakes i la remolatxa. Escampeu la ceba tendra i el sèsam i regueu amb la salsa.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Traieu el peu als xiitakes, talleu els bolets a làmines i poseu-los en una olla amb l’alga kombu, el tofu tallat a daus, la salsa de soja, l’aigua i el suc de poma. Escalfeu a foc mitjà i, quan comenci a bullir, apagueu i reserveu. Retireu l’alga kombu.
  2. Peleu la remolatxa i talleu-la molt fina amb una mandolina.
  3. Coeu els fideus en aigua bullent segons les indicacions de l’envàs. Passeu-los per aigua freda i escorreu-los.  Repartiu-los en bols.
  4. Barregeu amb els xiitakes i la remolatxa. Escampeu la ceba tendra i el sèsam i regueu amb la salsa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat