Fideus soba amb xiitakes i salsa japonesa de soja i kombu

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Aprèn a cuinar la famosa recepta japonesa de fideus soba sense gluten de la ma de la Cristina Arroyo. Deixa't sorprendre per aquests sabors asiàtics que no et deixaran indiferent. Aquesta recepta la podeu trobar a la revista ETS paper nº 2.

  • Racions:
    3 - 4 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

Un paquet de 250 g de fideus soba (100% fajol)
100 g

Elaboració

Traieu el peu als xiitakes, talleu els bolets a làmines i poseu-los en una olla amb l’alga kombu, el tofu tallat a daus, la salsa de soja, l’aigua i el suc de poma. Escalfeu a foc mitjà i, q…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat