Figues amb “migas” de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Una idea fàcil, rica, nutritiva i saciant: figues fresques amb migas de coco; la versió exprés d’un crumble sense coure la fruita. No us deixarà indiferent!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 tassa de farina de coco
  • 1-2 cullerades de sucre de coco
  • 6 cullerades d’oli de coco
  • 3-4 gotes d’oli essencial de llimona (opcional)
  • Unes quantes nous del Brasil
  • Figues fresques

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Figues amb “migas” de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Una idea fàcil, rica, nutritiva i saciant: figues fresques amb migas de coco; la versió exprés d’un crumble sense coure la fruita. No us deixarà indiferent!


Ingredients

  • 1 tassa de farina de coco
  • 1-2 cullerades de sucre de coco
  • 6 cullerades d’oli de coco
  • 3-4 gotes d’oli essencial de llimona (opcional)
  • Unes quantes nous del Brasil
  • Figues fresques

Elaboració

  1. Diluïu l’oli essencial en 1 cullerada d’oli de coco i reserveu.
  2. En un bol, barregeu la farina de coco amb el sucre i les nous del Brasil tallades a trossos grans. Mentre barregeu, aneu tirant l’oli de coco (sense la llimona).
  3. Barregeu amb les mans (es formaran boletes de mides diferents).
  4. Poseu-les en una paella i remeneu-les per torrar-les lleugerament.
  5. Un cop a punt, retireu-les del foc i afegiu-hi l’oli amb llimona reservat. Salteu-les una mica perquè es barregin i deixeu que es refredin.
  6. Per servir, peleu les figues, talleu-les a rodanxes i poseu-les en un plat.
  7. Escampeu les migas per sobre i serviu. Com a complement, hi podeu afegir també una mica de iogurt de coco i uns fruits vermells liofilitzats.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Diluïu l’oli essencial en 1 cullerada d’oli de coco i reserveu.
  2. En un bol, barregeu la farina de coco amb el sucre i les nous del Brasil tallades a trossos grans. Mentre barregeu, aneu tirant l’oli de coco (sense la llimona).
  3. Barregeu amb les mans (es formaran boletes de mides diferents).
  4. Poseu-les en una paella i remeneu-les per torrar-les lleugerament.
  5. Un cop a punt, retireu-les del foc i afegiu-hi l’oli amb llimona reservat. Salteu-les una mica perquè es barregin i deixeu que es refredin.
  6. Per servir, peleu les figues, talleu-les a rodanxes i poseu-les en un plat.
  7. Escampeu les migas per sobre i serviu. Com a complement, hi podeu afegir també una mica de iogurt de coco i uns fruits vermells liofilitzats.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat