
Postres, esmorzars i berenars | Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez
Ens encanten els fruits secs! Són un recurs molt interessant a l’hora de picar alguna cosa, ja que tenen una densitat nutricional enorme i aporten greixos molt convenients. A més, són molt versàtils a la cuina. És molt millor si els fruits secs estan remullats o lleugerament torrats, per tal de desfer-nos de les substàncies antinutrients que contenen.
1 grapat (uns 20 g) d’ametlles, avellanes, nous o el f
…
Col·loqueu la xocolata en un bol i desfeu al bany maria.
Retireu del foc i afegiu-hi els fruits secs. Amb una cullera, remeneu bé els fruits secs perquè s’impregnin bé de xocolata.
Ret…
Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut
amb més de 900 receptes exclusives.
Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per veure la recepta