Fruits secs coberts de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Ens encanten els fruits secs! Són un recurs molt interessant a l’hora de picar alguna cosa, ja que tenen una densitat nutricional enorme i aporten greixos molt convenients. A més, són molt versàtils a la cuina. És molt millor si els fruits secs estan remullats o lleugerament torrats, per tal de desfer-nos de les substàncies antinutrients que contenen.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 h de refrigeració

Ingredients

  • 1 grapat (uns 20 g) d’ametlles, avellanes, nous o el fruit sec que més us agradi
  • 20 g de xocolata negra del 85% o més

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Fruits secs coberts de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 h de refrigeració

Ens encanten els fruits secs! Són un recurs molt interessant a l’hora de picar alguna cosa, ja que tenen una densitat nutricional enorme i aporten greixos molt convenients. A més, són molt versàtils a la cuina. És molt millor si els fruits secs estan remullats o lleugerament torrats, per tal de desfer-nos de les substàncies antinutrients que contenen.


Ingredients

  • 1 grapat (uns 20 g) d’ametlles, avellanes, nous o el fruit sec que més us agradi
  • 20 g de xocolata negra del 85% o més

Elaboració

  1. Col·loqueu la xocolata en un bol i desfeu al bany maria.
  2. Retireu del foc i afegiu-hi els fruits secs. Amb una cullera, remeneu bé els fruits secs perquè s’impregnin bé de xocolata.
  3. Retireu els fruits secs i col·loqueu sobre una superfície antiadherent.
  4. Deixeu refredar.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Col·loqueu la xocolata en un bol i desfeu al bany maria.
  2. Retireu del foc i afegiu-hi els fruits secs. Amb una cullera, remeneu bé els fruits secs perquè s’impregnin bé de xocolata.
  3. Retireu els fruits secs i col·loqueu sobre una superfície antiadherent.
  4. Deixeu refredar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat