Fruits secs coberts de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Ens encanten els fruits secs! Són un recurs molt interessant a l’hora de picar alguna cosa, ja que tenen una densitat nutricional enorme i aporten greixos molt convenients. A més, són molt versàtils a la cuina. És molt millor si els fruits secs estan remullats o lleugerament torrats, per tal de desfer-nos de les substàncies antinutrients que contenen.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 h de refrigeració

Ingredients

1 grapat (uns 20 g) d’ametlles, avellanes, nous o el f

Elaboració

Col·loqueu la xocolata en un bol i desfeu al bany maria.
Retireu del foc i afegiu-hi els fruits secs. Amb una cullera, remeneu bé els fruits secs perquè s’impregnin bé de xocolata.
Ret…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat