Galetes de civada, ametlla i poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Gaudiu d'aquesta deliciosa recepta de galetes de civada amb fruita seca i poma. Una baníssima, saludable i ideal recepta para preparar en família.

  • Racions:
    23 unidades
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minutos

Ingredients

  • ⅔ tassa (90 g) d’ametlles (millor crues)
  • ⅔ tassa (50 g) de coco ratllat
  • 1 tassa (80 g) de flocs de civada *
  • 1 poma mitjana o gran
  • 2-4 c.s. de mel (millor crua)
  • 2 c.s. d’oli de coco
  • Opcional: 1 beina de vainilla, canyella

*La versió sense gluten s’aconsegueix comprant civada certificada sense gluten.

Dieta

  • Depurativa
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Galetes de civada, ametlla i poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    23 unidades
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minutos

Gaudiu d'aquesta deliciosa recepta de galetes de civada amb fruita seca i poma. Una baníssima, saludable i ideal recepta para preparar en família.


Ingredients

  • ⅔ tassa (90 g) d’ametlles (millor crues)
  • ⅔ tassa (50 g) de coco ratllat
  • 1 tassa (80 g) de flocs de civada *
  • 1 poma mitjana o gran
  • 2-4 c.s. de mel (millor crua)
  • 2 c.s. d’oli de coco
  • Opcional: 1 beina de vainilla, canyella
*La versió sense gluten s’aconsegueix comprant civada certificada sense gluten.

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180ºC.
  2. Tritureu les ametlles, la civada i el coco fins a aconseguir una pols homogènia. Reserveu.
  3. Ratlleu la poma amb un ratllador fi i retireu l’excés de líquid (això pot fer-se prement la ratlladura amb el puny i deixant sortir el suc).
  4. Barregeu-ho tot i afegiu-hi l’oli de coco i la mel. Aquí s’hi pot afegir la canyella o la vainilla. Si la barreja queda molt líquida, s’hi pot posar més civada triturada. També val la pena reservar-ho a la nevera una estona perquè tingui temps que el líquid s’absorbeixi. La massa ha de quedar humida i tova (no líquida).
  5. Formeu les galetes i enforneu 15 minuts (que no quedin massa daurades).

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180ºC.
  2. Tritureu les ametlles, la civada i el coco fins a aconseguir una pols homogènia. Reserveu.
  3. Ratlleu la poma amb un ratllador fi i retireu l’excés de líquid (això pot fer-se prement la ratlladura amb el puny i deixant sortir el suc).
  4. Barregeu-ho tot i afegiu-hi l’oli de coco i la mel. Aquí s’hi pot afegir la canyella o la vainilla. Si la barreja queda molt líquida, s’hi pot posar més civada triturada. També val la pena reservar-ho a la nevera una estona perquè tingui temps que el líquid s’absorbeixi. La massa ha de quedar humida i tova (no
    líquida).
  5. Formeu les galetes i enforneu 15 minuts (que no quedin massa daurades).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat