Galetes de llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

A diferència del plàtan de tota la vida, el plàtan mascle és més gros, de color verd i ric en hidrats de carboni complexos en forma de midons. Per això no és dolç com el plàtan normal –que és ric en sucres– i aporta una energia més estable i interessant per als petits. A més, queda bé tant en receptes dolces com salades. Com més verd es compri, més cruixents quedaran les receptes.

  • Racions:
    30 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 1 tassa (140 g) de dàtils normals remullats 10-20 minuts o 120 g d’eritritol
  • 2 tasses (160 g) de coco ratllat
  • 1 c.s. de gingebre ratllat
  • Ratlladura d’una llimona
  • 1 plàtan mascle verd

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Galetes de llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    30 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

A diferència del plàtan de tota la vida, el plàtan mascle és més gros, de color verd i ric en hidrats de carboni complexos en forma de midons. Per això no és dolç com el plàtan normal –que és ric en sucres– i aporta una energia més estable i interessant per als petits. A més, queda bé tant en receptes dolces com salades. Com més verd es compri, més cruixents quedaran les receptes.


Ingredients

  • 1 tassa (140 g) de dàtils normals remullats 10-20 minuts o 120 g d'eritritol
  • 2 tasses (160 g) de coco ratllat
  • 1 c.s. de gingebre ratllat
  • Ratlladura d’una llimona
  • 1 plàtan mascle verd

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients fins a formar una massa. Poseu la massa entre dos papers de cuina i esteneu-la amb un corró fins que quedi d’un gruix de 3 mm aproximadament.
  3. Agafeu un motlle i formeu les galetes. Torneu a estendre la massa que sobri i repetiu el procés
  4. Enforneu durant 20 minuts.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients fins a formar una massa. Poseu la massa entre dos papers de cuina i esteneu-la amb un corró fins que quedi d’un gruix de 3 mm aproximadament.
  3. Agafeu un motlle i formeu les galetes. Torneu a estendre la massa que sobri i repetiu el procés
  4. Enforneu durant 20 minuts.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat