Gambes amb curri

Plat principal  |  Laura Garcia

Recepta perfecta per menjar gambes d’una manera diferent, però sense complicar-vos gaire. Poden servir-se acompanyades d’arròs de coliflor, bròcoli saltat, espaguetis de carbassó, col verda saltada, unes tallarines de konjac o mil i una opcions més.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

500 g de gambes o gambots
1 ceba grossa
250 ml de

Elaboració

Escalfeu les 2 cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una cassola o paella grossa.
Talleu la ceba a la juliana o piqueu-la ben fina, i daureu-la a foc lent durant 10 minuts, remenant d…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat