Gaspatxo

Aperitius  | 

Refrescant i saludable, el gaspatxo és una sopa freda tradicional de la gastronomia espanyola, perfecta per als dies calorosos d'estiu. Amb un vibrant color i sabor intens, és una opció lleugera i nutritiva que combina tomàquets frescos, verdures i un toc d'oli d'oliva.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 kg de tomàquet pera
  •  70 g de cogombre
  •  40 g de pebrot vermell
  •  30 g de ceba
  •  80 ml d’oli d’oliva verge extra
  •  1 c.p. de vinagre de poma
  •  1 c.p. de sal

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Gaspatxo

Aperitius  | 

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Refrescant i saludable, el gaspatxo és una sopa freda tradicional de la gastronomia espanyola, perfecta per als dies calorosos d'estiu. Amb un vibrant color i sabor intens, és una opció lleugera i nutritiva que combina tomàquets frescos, verdures i un toc d'oli d'oliva.


Ingredients

  • 1 kg de tomàquet pera
  •  70 g de cogombre
  •  40 g de pebrot vermell
  •  30 g de ceba
  •  80 ml d’oli d’oliva verge extra
  •  1 c.p. de vinagre de poma
  •  1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
  2.  Afegiu a la batedora la resta d’aliments.
  3.  Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets pera i talleu-los per la meitat. Afegiu-los al got d’una batedora potent.
  2.  Afegiu a la batedora la resta d’aliments.
  3.  Tritureu-ho tot a màxima potencia fins a obtenir una textura homogènia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat