Gaspatxo de cireres

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Fer servir les cireres com a aliment protagonista es tot un acert i aquest gaspatxo de cireres t'ho pot demostrar. Tasteu-lo i deixareu de veure les cireres tan sols com una fruita que es menja a la fi dels àpats.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 T de cireres madures
1 T d’aigua
4 alls negres

Elaboració

Traieu la llavor de les cireres. El més fàcil és fer servir un estri especial per treure els pinyols que es pot trobar a les botigues d’estris per a cuina; treuen el pinyol i deixen el fruit qu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat