Gaspatxo de maduixes

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

Amb la calor arriba la temporada per excel·lència dels gaspatxos. Una opció especialment refrescant són els gaspatxos amb fruites: de cireres, de préssec, de meló, de síndria... i de maduixes, l'opció que us proposo aquí.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 600 g de tomàquet pera
  • 400 g de maduixes
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 70 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1-2 culleradetes de vinagre de poma
  • 1 culleradeta de sal marina

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Gaspatxo de maduixes

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Amb la calor arriba la temporada per excel·lència dels gaspatxos. Una opció especialment refrescant són els gaspatxos amb fruites: de cireres, de préssec, de meló, de síndria... i de maduixes, l'opció que us proposo aquí.


Ingredients

  • 600 g de tomàquet pera
  • 400 g de maduixes
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 70 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1-2 culleradetes de vinagre de poma
  • 1 culleradeta de sal marina

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets i les maduixes i poseu-los al got de la batedora, partits per la meitat. Traieu les fulles verdes a les maduixes.
  2. Afegiu la resta d’ingredients i tritureu a màxima potència per obtenir una crema suau i homogènia.
  3. Tasteu i rectifiqueu de sal si fa falta.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets i les maduixes i poseu-los al got de la batedora, partits per la meitat. Traieu les fulles verdes a les maduixes.
  2. Afegiu la resta d’ingredients i tritureu a màxima potència per obtenir una crema suau i homogènia.
  3. Tasteu i rectifiqueu de sal si fa falta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat