Gaspatxo verd amb crostons carnívors

Plat principal  |  Ari Grau

S’acosta l’estiu i, per tant, també les ganes d’àpats lleugers, frescos i nutritius. El gaspatxo és un clàssic d’aquesta època de l’any, però la recepta tradicional té força hidrats de carboni, així que avui us porto una versió adaptada ideal per als que seguim una alimentació cetogènica o low carb.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

350 g de tomàquets madurs
1 alvocat
40 g d’espi

Elaboració

Marqueu els tomàquets per la part de sota amb un ganivet, fent dos talls en forma de creu. Els escaldeu uns segons dins d’aigua bullent i els retireu a un bol amb aigua freda i glaçons per par…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat