Gelat de pètals de rosa

Postres, esmorzars i berenars  |  Marc Vergés

Senzilla, refrescant i sorprenent recepta de gelat amb pètals de rosa que poden fer els més petits de casa. Descobrim la cuina amb flors! Aquesta recepta la podeu trobar en la revista ETS paper nº 1.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

25 grams de pètals (sense la part blanquinosa o la base

Elaboració

Tritureu tots els ingredients junts i congeleu o serviu immediatament.
Podeu fer variacions introduint altres flor dolces i/o fruites.

 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat