Gelat de pètals de rosa

Postres, esmorzars i berenars  |  Marc Vergés

Senzilla, refrescant i sorprenent recepta de gelat amb pètals de rosa que poden fer els més petits de casa. Descobrim la cuina amb flors! Aquesta recepta la podeu trobar en la revista ETS paper nº 1.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 25 grams de pètals (sense la part blanquinosa o la base)
  • 1-2 culleres soperes de mel (diluïdes en 2 culleres d’aigua calenta)
  • Suc d’una llimona
  • 50 gotes d’extracte de vainilla o 3 culleres soperes d’aigua de roses d’ús culinari
  • 500 g de gel

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Marc Vergés

Marc Vergés
Dietista, nutricionista i especialista en fitoteràpia

marcverges.es @marcvergser
 

Gelat de pètals de rosa

Postres, esmorzars i berenars  |  Marc Vergés

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Senzilla, refrescant i sorprenent recepta de gelat amb pètals de rosa que poden fer els més petits de casa. Descobrim la cuina amb flors! Aquesta recepta la podeu trobar en la revista ETS paper nº 1.


Ingredients

  • 25 grams de pètals (sense la part blanquinosa o la base)
  • 1-2 culleres soperes de mel (diluïdes en 2 culleres d’aigua calenta)
  • Suc d’una llimona
  • 50 gotes d’extracte de vainilla o 3 culleres soperes d’aigua de roses d’ús culinari
  • 500 g de gel

Elaboració

  • Tritureu tots els ingredients junts i congeleu o serviu immediatament.
  • Podeu fer variacions introduint altres flor dolces i/o fruites.
 

Marc Vergés
Dietista, nutricionista i especialista en fitoteràpia

www.marcverges.es @marcvergser

Elaboració

  • Tritureu tots els ingredients junts i congeleu o serviu immediatament.
  • Podeu fer variacions introduint altres flor dolces i/o fruites.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat