Ghee amb Thermomix

Condiments i salses  |  Gina Estapé

El ghee és greix pur de mantega sense les proteïnes de la llet ni aigua. Habitualment, les persones amb intolerància als lactis el toleren bé, i resulta una opció més saludable i nutritiva que la maragarina vegetal. El podeu fer servir tal i com utilitzaríeu una mantega, tant per untar com per desfer en guisats, saltejats o altres preparacions.

  • Racions:
    350 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1h 15 minuts d'espera

Ingredients

500 g de mantega tallada a daus, ecològica de vaques de

Elaboració

Poseu la mantega en el vas del Thermomix®, tapeu sense posar el gobelet i programeu 75* min. / Varoma / vel. 1 ½.
La mantega s’haurà tornat un líquid de color groc pujat amb uns residus a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat