Granola sense cereal amb fruita de temporada

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Una granola dedicada als que no poden menjar cereals o prefereixen no menjar-ne,rica en àcids grassos omega-3 i endolcida només amb fruita fresca al gust. Una opció que no et deixarà indiferent!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts + 8 horas de remull
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 tassa d’avellanes
  • 1 tassa de nous
  • 1 tassa d’escates de coco
  • ½ tassa de llavors de carbassa
  • ½ tassa de llavors de gira-sol

Per acompanyar

  • ¼ de tassa de granola sense cereal
  • 1-2 figues
  • Uns grans de raïm
  • Mitjana tassa de llet vegetal

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Granola sense cereal amb fruita de temporada

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts + 8 horas de remull

Una granola dedicada als que no poden menjar cereals o prefereixen no menjar-ne,rica en àcids grassos omega-3 i endolcida només amb fruita fresca al gust. Una opció que no et deixarà indiferent!


Ingredients

  • 1 tassa d’avellanes
  • 1 tassa de nous
  • 1 tassa d’escates de coco
  • ½ tassa de llavors de carbassa
  • ½ tassa de llavors de gira-sol

Per acompanyar

  • ¼ de tassa de granola sense cereal
  • 1-2 figues
  • Uns grans de raïm
  • Mitjana tassa de llet vegetal

Elaboració

  1. Per a la granola: poseu les avellanes i les nous en remull durant 6-8 hores, i assequeu molt bé.
  2. Poseu les llavors en remull durant una hora i assequeu.
  3. Poseu en un aparell per triturar la fruita seca i les llavors i feu tocs intermitents per obtenir grànuls.
  4. Aboqueu aquests grans en una paella o una safata de forn i daureu a foc mitjà-baix. Al final afegiu les escates de coco i seguiu remenant.
  5. Deixeu assecar completament i guardeu en un recipient de vidre.
  6. A l’hora de servir, afegiu la fruita fresca i la llet vegetal.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Per a la granola: poseu les avellanes i les nous en remull durant 6-8 hores, i assequeu molt bé.
  2. Poseu les llavors en remull durant una hora i assequeu.
  3. Poseu en un aparell per triturar la fruita seca i les llavors i feu tocs intermitents per obtenir grànuls.
  4. Aboqueu aquests grans en una paella o una safata de forn i daureu a foc mitjà-baix. Al final afegiu les escates de coco i seguiu remenant.
  5. Deixeu assecar completament i guardeu en un recipient de vidre.
  6. A l’hora de servir, afegiu la fruita fresca i la llet vegetal.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat