Gratinat de card amb nou moscada

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Gratinat de card de textura polposa amb crema vegetal de civada que li proporciona gran suculència i un toc de nou moscada que dóna un gust alhora dolç i picant, amb efecte relaxant i pura inspiració per conquerir l'amor.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

1 card (alternativa: conserva de qualitat amb denominaci

Elaboració

Peleu i renteu les penques del card i talleu a trossos d’uns 5 cm. Bulliu cobrint d’aigua amb un pessic de sal marina, durant uns 45 m o fins que estiguin tendres (depèn del tipus d’aigua). Reser…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat