Gratinat de card amb nou moscada

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Gratinat de card de textura polposa amb crema vegetal de civada que li proporciona gran suculència i un toc de nou moscada que dóna un gust alhora dolç i picant, amb efecte relaxant i pura inspiració per conquerir l'amor.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

  • 1 card (alternativa: conserva de qualitat amb denominació d’origen)
  • 1 gra d’all picat
  • Oli de sèsam bio

Per a la salsa cremosa i gratinat

  • 200 ml de crema vegetal de civada*
  • 1 c.p. de nou moscada ratllada o en pols
  • Llevat nutricional

* Escolliu civada certificada per una recepta lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Gratinat de card amb nou moscada

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Gratinat de card de textura polposa amb crema vegetal de civada que li proporciona gran suculència i un toc de nou moscada que dóna un gust alhora dolç i picant, amb efecte relaxant i pura inspiració per conquerir l'amor.


Ingredients

  • 1 card (alternativa: conserva de qualitat amb denominació d'origen)
  • 1 gra d'all picat
  • Oli de sèsam bio

Per a la salsa cremosa i gratinat

  • 200 ml de crema vegetal de civada*
  • 1 c.p. de nou moscada ratllada o en pols
  • Llevat nutricional
* Escolliu civada certificada per una recepta lliure de gluten

Elaboració

  1. Peleu i renteu les penques del card i talleu a trossos d'uns 5 cm. Bulliu cobrint d'aigua amb un pessic de sal marina, durant uns 45 m o fins que estiguin tendres (depèn del tipus d'aigua). Reserveu.
  2. Daureu el gra d'all ben picat en una mica d'oli de sèsam i afegiu-hi la crema vegetal. Escalfeu la salsa amb la culleradeta de nou moscada fins que s'espesseixi una mica i aboqueu per sobre del card en una safata per a forn. Poseu-hi força llevat nutricional i gratineu fins a aconseguir un color daurat ben bonic.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Peleu i renteu les penques del card i talleu a trossos d’uns 5 cm. Bulliu cobrint d’aigua amb un pessic de sal marina, durant uns 45 m o fins que estiguin tendres (depèn del tipus d’aigua). Reserveu.
  2. Daureu el gra d’all ben picat en una mica d’oli de sèsam i afegiu-hi la crema vegetal. Escalfeu la salsa amb la culleradeta de nou moscada fins que s’espesseixi una mica i aboqueu per sobre del card en una safata per a forn. Poseu-hi força llevat nutricional i gratineu fins a aconseguir un color daurat ben bonic.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat