Hamburguesa de vedella

Plat principal  | 

Una manera fàcil i ràpida de preparar unes hamburgueses de vedella meloses i tendres.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 200 g de carn picada de vedella
  • 1 ceba de Figueres, picada molt petita
  • 1 ou
  • 3 o 4 c. s. de farina d’ametlles
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE

 

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Hamburguesa de vedella

Plat principal  | 

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Una manera fàcil i ràpida de preparar unes hamburgueses de vedella meloses i tendres.


Ingredients

  • 200 g de carn picada de vedella
  • 1 ceba de Figueres, picada molt petita
  • 1 ou
  • 3 o 4 c. s. de farina d’ametlles
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE
 

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba 5 minuts sense deixar de remenar. Deixeu que es refredi.
  2. En un bol, barregeu la carn, la ceba, l’ou, la farina d’ametlles i salpebreu.
  3. Doneu forma amb les mans a les hamburgueses i feu-les de la mida que vulgueu.
  4. Escalfeu la paella, afegiu-hi un rajolí d’OOVE i feu les hamburgueses fins al punt que us agradi més.

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba 5 minuts sense deixar de remenar. Deixeu que es refredi.
  2. En un bol, barregeu la carn, la ceba, l’ou, la farina d’ametlles i salpebreu.
  3. Doneu forma amb les mans a les hamburgueses i feu-les de la mida que vulgueu.
  4. Escalfeu la paella, afegiu-hi un rajolí d’OOVE i feu les hamburgueses fins al punt que us agradi més.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat