Hamburguesa de vedella

Plat principal  | 

Una manera fàcil i ràpida de preparar unes hamburgueses de vedella meloses i tendres.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

200 g de carn picada de vedella
1 ceba de Figueres, p

Elaboració

Sofregiu la ceba 5 minuts sense deixar de remenar. Deixeu que es refredi.
En un bol, barregeu la carn, la ceba, l’ou, la farina d’ametlles i salpebreu.
Doneu forma amb les mans a les ham…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat