Hamburgueses, croquetes, mandonguilles i canapès de reaprofitament

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Una manera senzilla d'aprofitar les sobres dels liquats és fer plats per a l'hora de dinar, com, per exemple, hamburgueses, croquetes, mandonguilles o canapès. Us animeu?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

3-4 pastanagues (150 g de polpa – 200 g de pastanagues)

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Liqüeu les pastanagues i guardeu la polpa. Preneu el suc o guardeu-lo per combinar-lo amb un batut o suc natural.
Bateu la polpa de la pastanaga amb els ous i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat