Hamburgueses veganes de fajol amb amanida de kale

Plat principal  |  Núria Roura

Plat rodó i molt equilibrat: hamburguesa de fajol acompanyada d'una nutritiva i desintoxicant amanida de kale i de verdures al forn que li donen el punt depuratiu al plat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 1 hora per refredar el fajol

Ingredients

1 tassa gran de grans de fajol
4 pastanagues
1 car

Elaboració

Netegeu bé el fajol
Poseu 1 tassa d’aigua i 1 ½ d’aigua de mar a bullir, o bé 2 ½ d’aigua i sal rosa de l’Himàlaia o sal marina sense refinar.
Quan l’aigua bulli, afegiu-hi el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat