Hamburgueses de polenta

Plat principal  |  Cristina Padrós

La polenta és la sémola del blat de moro per tant no ens aportarà gluten. Serà una maravellosa opció per a totes aquelles persones intolerants al gluten. La recepta a continuació la podreu modificar utilitzant les verduretes que més us agradin o per fer aprofitament de les verdures sobrants de la setmana.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts i 1h de repòs

Ingredients

250 g de polenta ecològica

1 L de brou de verdures

1

Elaboració

Poseu a foc mitjà una olla no gaire gran amb un bon raig d’oli.
Sofregiu les verduretes uns 10 minuts, fins que estiguin un pèl enrossides, remenant de tant en tant perquè no se’ns enganxi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat