Hamburgueses de polenta

Plat principal  |  Cristina Padrós

La polenta és la sémola del blat de moro per tant no ens aportarà gluten. Serà una maravellosa opció per a totes aquelles persones intolerants al gluten. La recepta a continuació la podreu modificar utilitzant les verduretes que més us agradin o per fer aprofitament de les verdures sobrants de la setmana.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts i 1h de repòs

Ingredients

250 g de polenta ecològica

1 L de brou de verdures

1 pebrot verd petit a dauets petits

½ pebrot vermell a dauets petits

1 ceba de Figueres a dauets petits

1 pastanaga a dauets petits

1 c. p. de curri en pols

½ c. p. de cúrcuma en pols

Sal

Oli

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Hamburgueses de polenta

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts i 1h de repòs

La polenta és la sémola del blat de moro per tant no ens aportarà gluten. Serà una maravellosa opció per a totes aquelles persones intolerants al gluten. La recepta a continuació la podreu modificar utilitzant les verduretes que més us agradin o per fer aprofitament de les verdures sobrants de la setmana.


Ingredients

250 g de polenta ecològica 1 L de brou de verdures 1 pebrot verd petit a dauets petits ½ pebrot vermell a dauets petits 1 ceba de Figueres a dauets petits 1 pastanaga a dauets petits 1 c. p. de curri en pols ½ c. p. de cúrcuma en pols Sal Oli

Elaboració

  1. Poseu a foc mitjà una olla no gaire gran amb un bon raig d’oli.
  2. Sofregiu les verduretes uns 10 minuts, fins que estiguin un pèl enrossides, remenant de tant en tant perquè no se'ns enganxi.
  3. Quan ho tingueu dauradet, hi afegiu l’aigua i les espècies i deixeu que s’escalfi, però vigilant que no arrenqui el bull.
  4. Afegiu la polenta a poc a poc, remenant per evitar que es formin grumolls.
  5. Remeneu durant 5 minuts a foc lent fins que la sèmola estigui cuita i la consistència sigui espessa.
  6. En una safata plana, col·loqueu un paper de forn i esteneu una capa fina de massa d’1-1,5 cm. Deixeu-ho refredar abans de tallar-la amb un tallapasta o ganivet.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Poseu a foc mitjà una olla no gaire gran amb un bon raig d’oli.
  2. Sofregiu les verduretes uns 10 minuts, fins que estiguin un pèl enrossides, remenant de tant en tant perquè no se’ns enganxi.
  3. Quan ho tingueu dauradet, hi afegiu l’aigua i les espècies i deixeu que s’escalfi, però vigilant que no arrenqui el bull.
  4. Afegiu la polenta a poc a poc, remenant per evitar que es formin grumolls.
  5. Remeneu durant 5 minuts a foc lent fins que la sèmola estigui cuita i la consistència sigui espessa.
  6. En una safata plana, col·loqueu un paper de forn i esteneu una capa fina de massa d’1-1,5 cm. Deixeu-ho refredar abans de tallar-la amb un tallapasta o ganivet.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat