Hot smoothie chai

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Ets més de cafè, de te o de xocolata? En qualsevol cas, t'asseguro una beguda reconfortant, saborosa i nutritiva!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 got de beguda vegetal (civada, arròs, teff…) *
  • 1 culleradeta de barreja d’espècies chai
  • 1 dàtil
  • 2 cullerades de llavors de cànem pelades

Trieu l’opció que preferiu

  • 2 culleradetes de xicoira soluble
  • 1 cafè sol
  • 2 culleradetes petites de cacau en pols sense sucre
  • 2 culleradetes petites de te matcha

Per la barreja d’espècies chai

  • 2 cullerades de gingebre molt
  • 3 cullerades de canyella molta
  • 2 cullerades de cardamom molt
  • 1 culleradeta de clau molt
  • Barregeu-ho bé i conserveu-ho en un pot de vidre.

* Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Hot smoothie chai

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ets més de cafè, de te o de xocolata? En qualsevol cas, t'asseguro una beguda reconfortant, saborosa i nutritiva!


Ingredients

  • 1 got de beguda vegetal (civada, arròs, teff...) *
  • 1 culleradeta de barreja d’espècies chai
  • 1 dàtil
  • 2 cullerades de llavors de cànem pelades

Trieu l'opció que preferiu

  • 2 culleradetes de xicoira soluble
  • 1 cafè sol
  • 2 culleradetes petites de cacau en pols sense sucre
  • 2 culleradetes petites de te matcha

Per la barreja d’espècies chai

  • 2 cullerades de gingebre molt
  • 3 cullerades de canyella molta
  • 2 cullerades de cardamom molt
  • 1 culleradeta de clau molt
  • Barregeu-ho bé i conserveu-ho en un pot de vidre.
* Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Bateu ¾ de got de llet amb les espècies i el dàtil (sense pinyol) i l’opció que hàgiu triat.
  2. Escalfeu la barreja al gust.
  3. D’altra banda, bateu la resta de llet amb les llavors de cànem per evitar que es talli.
  4. Aboqueu en una tassa o got la beguda calenta i després afegiu-hi la part de cànem.
  5. Si alterneu el batut amb el cànem, obtindreu aquests efectes bicolor tan bonics.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Bateu ¾ de got de llet amb les espècies i el dàtil (sense pinyol) i l’opció que hàgiu triat.
  2. Escalfeu la barreja al gust.
  3. D’altra banda, bateu la resta de llet amb les llavors de cànem per evitar que es talli.
  4. Aboqueu en una tassa o got la beguda calenta i després afegiu-hi la part de cànem.
  5. Si alterneu el batut amb el cànem, obtindreu aquests efectes bicolor tan bonics.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat